Je bent hier: MHC de DommelHome

4.     Heren 1

Zaalhockey info-ochtend/middag 26 november van 11.15 – 13.00 uur

Op zondag 26 november a.s. organiseert de Zaalhockeycommissie een info-ochtend/middag voor alle coaches, trainers, leden (+ ouders) en scheidsrechters die de komende maanden weer actief zullen zijn in de zaalhockeycompetitie.

Odette van Waes vice-kampioen clubheld 2017 gemeente Sint-Michielsgestel

Wauw, net niet gelukt. Het aantal stemmen voor Odette is op de laatste dag weliswaar bijna verdubbeld (van 66 stemmen naar 126) maar  Willy van Vught van RKVV Sint-Michielsgestel steeg van 134 stemmen naar 144 en behield dus, weliswaar "ternauwernood”, zijn eerste plaats.  Wel is Odette gestegen van de 3 e naar de 2 e

Let op! Fietsverlichting en gebruik Smartphone: veiligheid en controle

Ouders a.u.b . : het is weer herfst en het bekende terugkerend probleem, controleer daarom regelmatig de fietsverlichting van uw kind (juist ook van de groteren) en laat het niet gebeuren dat één of meerderen van onze  jeugdleden verkeersslachtoffer worden. Dodelijke fietsslachtoffers worden ook slachtoffer vanwege het

Nog niet uitgereikte Foto-brochures Spaaractie niet via Jumbo Sint-Michielsgestel maar via de Coach(es) van je team.

comment 20171013_161315 (1).jpg

Spaaractie MHC De Dommel & Jumbo Sint-Michielsgestel: vervolg 9 okt.2017

Dat was dus een gezellige drukte zaterdag 7 okt. 2017 in ons 2 e clubgebouw. Ongeveer 350 leuke en voor sommige kleintjes spannende fotosessies van jeugdleden in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar (F t/m B). En er was meteen al een goede inloop in het 1 e clubgebouw bij de Dommelshop voor het nieuwe Dommelshirt.

Spaaractie MHC De Dommel met Jumbo Sint-Michielsgestel

Jeugdleden Hockeyclub De Dommel zaterdag 7 oktober op de foto voor eigen fun-artikelen en voor de "jeugdkas” van de club.

comment brief 28 september 2017 aan leden (ea) over spaaractie met Jumbo.pdf
  • Luuk Oor