Bericht van de voorzitter

28-8 Nieuws
Beste clubleden, ouders en verzorgers,

Na een mooie zomer is het hockeyseizoen 2020-2021 begonnen. We zijn blij dat we ondanks de corona-maatregelen toch van start kunnen gaan. Achter de schermen werken we samen met veel vrijwilligers, clubs uit de regio en de KNHB hard om dit in goede banen te leiden.

De aankomende tijd is onvoorspelbaar en dat heeft mogelijk gevolgen voor het verloop van de competitie en eventueel het zaalhockey. Hoe onzeker die situatie ook is, laten we als club samen onze schouders onder zetten om er een heel mooi hockeyseizoen van te maken. 

Vanuit de hockeybond, in nauwe samenwerking met het NOC-NSF, zijn er duidelijke kaders opgesteld, hoe we verantwoord kunnen opstarten. Op onze website, social media en per mail hebben we jullie hierover ge├»nformeerd. Ons advies is om deze berichtgeving te volgen en kennis van te nemen. Deel het ook met uw kinderen, zodat zij goed weten wat wel en wat niet kan / mag op dit moment. 

Laten we de (basis)regels in acht nemen en ons hieraan houden. Laten we elkaar hier vooral in respecteren. Samen kunnen we het, daar zijn we van overtuigd. Als club zijn we verplicht er op toe te zien dat de richtlijnen worden opgevolgd. 

Namens het bestuur wens ik u een fantastisch hockeyseizoen toe! Net even anders,  maar waarin hockey en hockeyplezier de boventoon voeren.

Dries van Acker
Voorzitter MHC de Dommel

Vragen? Stel ze gerust via [email protected]