Hockeydagen in de herfstvakantie - Matchplay

15-8 Nieuws
Schrijf je in vóór 15 september voor de Matchplay Hockeydagen op onze eigen club, en betaal slechts 159,- euro!

 

Kan jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je vakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden? Wegens het grote succes vorig jaar, organiseert Matchplay Hockeykampen wederom een mini’ Hockeykamp in de herfst en wel op: 14, 15 en 16 oktober 2019!


Toptrainingen in kleine groepen op je eigen niveau, leuke recreatieve activiteiten in de middag ÉN er komt een Hoofdklasse-speler óf Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Daarnaast ontvang je het originele Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Kortom dit wil je niet missen!


Hockey en Fun 5-8 jaar   /  Hockey en Fun 10-13 jaar

Tijdens het kamp word je ingedeeld op leeftijd, we maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-8 jaar) en oudere jeugd (9-13 jaar). Je traint in kleine groepen op je eigen niveau. We gaan je slagsnelheid meten, de uitdaging aan met de hockey-estafettes, verbeteren we de technische vaardigheden en krijgen tips en tricks van een Topspeler uit de Hoofdklasse! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena en misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Het intensieve hockeyprogramma wordt afgewisseld met een uniek uitdagend recreatieprogramma, maar dat houden we nog even geheim… Het programma duurt van 09.30 tot 17.00.

 

Datum van het Hockeykamp:

5-8 jaar 
€175,- per persoon* (vóór 15 september slechts 159,-)

9-13 jaar                                                       
€175,- per persoon* (vóór 15 september slechts 159,-)

 Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in! 

 

Matchplay Hockey