Met Hockey CC naar de EHL

26-2

 

 

Vrijdag 30 maart, het is bijna zover. Op deze vrijdag organiseren wij tijdens de EHL in Rotterdam een mini fair voor de besturen van de hockeyclubs. Verschillende bedrijven die interessant zijn voor uw club zullen hierbij aanwezig zijn. Wij stellen de bedrijven in deze nieuwsbrief graag aan u voor. Tevens kunt u genieten van de topwedstrijden van de EHL (waaronder de wedstrijd van Kampong tegen Rot Weiss Koln). Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Het programma:
16:30 uur: Ontvangst in het clubhuis
17:00 uur: Aanvang Mini Fair
20:00 uur: Kampong - Rot Weiss Koln
22:00 uur: Einde

U kunt 2 bestuursleden opgeven voor de fair via onderstaande module.

 

 

 

 

PARTNERS MINI FAIR

 

 

Sportverlichting.com

Sportverlichting.com is een kennis- en realisatiepartner op gebied van LED-verlichting voor sportaccommodaties. Met onze ervaring in het maken van lichtplannen en businesscases adviseren we sportaccommodaties over de mogelijkheden om bestaande conventionele verlichting te vervangen voor LED-verlichting, zowel indoor als outdoor.

 

 

 

European Sports Dome (ESD)

European Sports Domes worden gebouwd aan de hand van hockeymaatstaven. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar het kunstgras waar de dome veelal op geplaatst moet worden en er wordt rekening gehouden met de vaak beperkte financiële middelen van een club. Dit doen we aan de hand van geavanceerde dubbelmembraan technologie. Daarmee weten wij isolatiewaardes te bereiken die een ongeëvenaarde energiezuinigheid en veiligheid bewerkstelligen, goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. De overige voordelen zijn: Een condensvrije en dus veilige sportvloer, zonder zichtbare naden en daarmee zeer geschikt voor hockey en een makkelijk door vrijwilligers op te zetten en af te bouwen dome doordat hij in stukken en zonder kabels kan worden opgebouwd.

 

 

 

Uythof LED-screens

Uythof LED-screens is leverancier van LED-systemen en maakt gebruik van de nieuwste LED SMD 3-in-1 technieken. Uythof LED-screens specialiseert zich vooral in LED-Boarding & LED-scoreborden.

Samen met onze leverancier worden de technieken in eigen beheer ontwikkeld en zijn van dermate hoge kwaliteit, dat deze ook worden gebruikt door de grote voetbalclubs in Europa, naast de FIFA World Cup, de UEFA Champions League en de UEFA Europa League.

De technische kennis en de vele jaren ervaring maken dat wij ook echt maatwerk kunnen leveren. Samen werken aan een opvallende boodschap door kwalitatief hoogwaardige LED-boarding of LED-scoreborden. Deze moderne communicatiemiddelen zullen de professionalisering van uw Hockeyvereniging verder onderstrepen. Uw sponsoren zullen de hoge kwaliteit van de reclameboodschap nog meer gaan waarderen.

Ons betrokken team heeft een goede naam opgebouwd in de Hockey Sportwereld. Deze samenwerking willen wij graag voortzetten, vandaar dat wij dan ook een samenwerking zijn aangegaan met de Hockey CC. Dit op basis van partnership; samen werken aan een optimaal resultaat in de nieuwste communicatiemiddelen van LED-Boarding & LED-scoreborden.

 

 

 

Clubcollect

Stel, u bent bestuurder en u heeft hart voor uw vereniging. U zet zich in voor anderen en dat maakt u blij. Toch komt er veel op u af waar u minder blij van wordt, zoals tijdrovende administratie, laatbetalers en gebrek aan overzicht. En hoe zit het met het vinden van een opvolger?

In gesprek met verschillende clubs zijn wij erachter gekomen dat het innen van de contributie één van de minder leuke taken van een penningmeester is. Dat kan zo niet langer, vinden wij bij ClubCollect. Daarom hebben we een platform ontworpen dat het innen van de contributie vergemakkelijkt en versnelt. Met ClubCollect houdt u de volledige controle over alle geldzaken, maar wij doen het zware werk. Niet de lasten, wel de lusten. Dat maakt ons uniek!

Kijk ook even naar ons filmpje
ClubCollect - Wie zijn wij?

 

 

 

Edel Grass

De dynamische wereld van kunstgrasproducten voor (top)sport, spel en ontspanning is grenzeloos en constant in beweging! In een bedrijf waar de technische knowhow in meer dan 30 jaar is opgebouwd worden uitdagende kunstgrasprojecten, waar ook ter wereld, aangepakt en gerealiseerd. Edel Grass is speler van het eerste uur en staat wereldwijd bekend als premium supplier van kunstgrassystemen voor zowel sport als leisure doeleinden. Edel en haar partners staan garant voor innovatieve en duurzame oplossingen bij het creëren van accommodaties waar topprestaties en ontspanning centraal staan en talent tot bloei kan komen.

Deze filosofie heeft geresulteerd in een internationaal opererende organisatie die, naast de productie en levering van kunstgrassystemen via een uitgebreid partnernetwerk, verregaande kennis op het gebied van civiele techniek en projectmanagement in huis heeft en aanbiedt. Edel Grass voorziet wereldwijd turn-key in alles wat nodig is om kunstgrasprojecten te realiseren die moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Kenmerken
• Meer dan 30 jaar ervaring in kunststof toepassingen voor sportondergronden
• Meer dan 5000 geïnstalleerde full-size voetbal- en hockeyvelden over de hele wereld
• Een financieel stabiel bedrijf met ervaren en loyale medewerkers
• Specialist in sportgrassystemen, recreatiegras (landscaping), ontwerp & bouw
• Internationale certificeringen van FIFA, FIH, WORLD RUGBY, ITF en MLB
• Wereldwijd erkend als één van de beste en betrouwbaarste kunstgrasbedrijven

 

 

 

C- Sign Skill Parks by European Turf Group

Oefenen, oefenen en oefenen. Niks maakt een hockeyer beter dan oefenen. Om op een andere, leukere manier bezig te gaan met techniek hebben C-Sign Sports, ambassadeur Robert van der Horst, en de European Turf Group een 3D skill park ontwikkeld. Een skill park aan de hand van 3D kunstgrastechnologie, waarmee alle mogelijk technische passeerbewegingen geoefend kunnen worden. Een "must” voor elke club die serieus bezig wil zijn met de technische ontwikkeling van hun jeugdleden.

 

 

 

 

Join the Pipe

Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater door middel van duurzame watertappunten en herbruikbare flessen. Met een tappunt langs de lijn is deze dorstlesser altijd dichtbij. Handig in gebruik, vandaalbestendig en het hele jaar door te gebruiken. Inmiddels staan er in heel Nederland ruim 1300 tappunten: op scholen, universiteiten, in parken, op stations, sportverenigingen en winkelcentra. De flessen van Join the Pipe zijn gemaakt van BPA-vrij plastic en vaatwasserbestendig, een fles die keer op keer gebruikt kan worden om zo de ‘plastic soup’ te verminderen.

Met de opbrengsten van de tappunten en flessen realiseert en financiert Join the Pipe waterprojecten in ontwikkelingslanden. Ze delen flessen uit aan schoolkinderen, organiseren City Clean-Ups en installeren waterpompen in dorpen en op scholen. Check
www.join-the-pipe.orgvoor een overzicht van de ruim 250 projecten die ze steunen.

Een tappunt op uw club zal het drinken van gezond, lekker en duurzaam kraanwater stimuleren. Daarnaast vermindert het plastic afval en steunt de club een ‘schoonwater project’ in een ontwikkelingsland. Zowel het tappunt als de flessen zijn te bedrukken met het logo van de club of een sponsor.

 

 

 

Le Credit Sportif

Wij zijn Le Credit Sportif en wij leveren hét kassasysteem voor uw sportclub of vereniging! In de afgelopen 10 jaar hebben wij een gebruiksvriendelijk kassasysteem ontwikkeld, speciaal voor sportclubs en verenigingen die veelal door vrijwilligers worden gedreven. Het kassasysteem zorgt voor overzichtelijke online rapportages waardoor het voor iedere penningmeester erg prettig werken is. Hiernaast is een stijging van de kantine inkomsten van 5% -10% vaak binnen één jaar behaald. Naast het kassasysteem voorzien wij de verenigingen ook van pinautomaten, een persoonlijke app, mobiel betalen en clubcards. De club kan, indien gewenst, volledig cashless opereren. Wij ontzorgen al meer dan 2000 clubs in Nederland en België met veel plezier!

 

 

 

 


This email was sent to [email protected]
why did I get this?unsubscribe from this listupdate subscription preferences
Hockey CC · Straat · Amsterdam, Nh 1077 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp