Senioren toernooi HC Eindhoven - zondag 1 april 2018

8-2

Beste hockeyers van Nederland,

 

Geen zin om op 1e paasdag eieren te moeten zoeken in de tuin van je oma en opa omdat je toch al weet waar ze liggen? Of heb je geen zin in die ellenlange brunch met die oom en tante die nog steeds denken dat je op de middelbare school zit?

Kom dan op 1 april (nee het is geen grap) naar HC Eindhoven om de hele dag samen met je teamgenoten te genieten van een potje hockey en een potje bier. Met een beetje geluk kun je gelijk de eerste zonnestralen van de lente meepakken zodat jij twee dagen later op je werk met een bruin gezicht heel trots kan vertellen dat je die felbegeerde eeuwige roem mee naar huis hebt genomen.

Deelname bedraagt €35,- p.p. Maar schrik niet, hiervoor krijg je een goede lunch en lekker avondeten (geserveerd door verschillende foodtrucks), een relaxte dag hockey & een knalfeest om de dag geheel in stijl af te sluiten met je teamgenoten.

Inschrijven kan vanaf nu door een mail te sturen naar: seniorentoernooi.hce@gmail.com

 

Wil je op de hoogte blijven over alle updates omtrend het toernooi? Like dan onze pagina op Facebook: https://www.facebook.com/PaastoernooiHCE/

 

Even de info op een rijtje:

-          Wat: seniorentoernooi

-          Wie: dames, heren en jongsenioren teams

-          Waar: HC Eindhoven

-          Datum: 1 april 2018

-          Tijd: v.a. 10.00 uur tot laat

-          Kosten: €35 p.p.

 

Wij hebben er in ieder geval al zin in en zien jullie graag op 1 april!!

De Paastoernooicommissie