Ook MD3, MB1, MB2, MB4 en MA1 kampioen: 18 juni huldiging!

29-5 Nieuws Na JC1 en MB3 zijn inmiddels ook MD3, MA1 en alle andere MB teams kampioen geworden in hun klassen. Gefeliciteerd meiden, een mooi bekroning van het hockeyseizoen. Heel bijzonder is dat alle vier onze MB teams als eerste geƫindigd zijn in hun poule, waarbij MB1 dat zelfs met overmacht heeft gedaan in de 1e klasse.

Op de laatste competitiedag van de senioren op 18 juni huldigen we alle kampioenen van de herfstcompetitie, het zaalseizoen en de zomerkampioenen. We doen dit direct na afloop van de wedstrijd van Heren 1 rond de klok van 16.30. Net als voorgaande jaren verwachten we de spelers, coaches en trainers om even op het erepodium volop in de spotlights te komen staan. Om het goed te vieren is er ook weer een frietkraam en slaan we voldoende ijsjes in.

Ben jij met je team dit jaar geen kampioen geworden dan ben je natuurlijk net zo welkom. Volgend jaar zijn er weer nieuwe kansen voor iedereen!

De kampioenen in de C en D nemen op zaterdag 17 juni verplicht deel aan de kampioenentoernooien die op verschillende plaatsen in de regio worden gespeeld. Als de locaties bekend zijn mailen we de coaches van deze teams. Hou er alvast rekening mee dat elk team één scheidsrechter mee moet nemen naar dit toernooi.