1.     Jong Dames 1
3.     Heren Veteranen B
4.     MA1

UPDATE: Onderlinge November Competitie - Junioren

Jammer natuurlijk dat er even geen reguliere competitie is als gevolg van de Corona maatregelen. Vanuit de TC hebben Jenny van den Berg en Sander Lambooij een schema gemaakt. Zie hierbij gevoegd. Voor de Jongste Jeugd en de Junioren zijn er dus interne wedstrijden mogelijk. Voor de senioren NIET.

We kunnen natuurlijk alleen deze Onderlinge November Competitie houden als we ons allemaal aan de geldende regels houden. Algemeen geldt natuurlijk dat je thuis blijft als je klachten hebt. De Dommel-regels die al eerder gecommuniceerd zijn blijven gelden. Zo kan er nog steeds geen publiek aanwezig zijn, het clubhuis blijft gesloten en teams dienen direct na de wedstrijd weer naar huis te gaan.

Tenslotte hebben we wel nog meer hulp nodig om een en ander te realiseren.

- Voor komende zaterdag (7 november) dienen de junioren teams zelf voor scheidsrechters te zorgen. De scheidsrechtercommissie is druk bezig om voor de andere zaterdagen scheidsrechters in te plannen. Kun je mooi oefenen en eventueel ook nog een wedstrijd kijken ;)

- Voor de Jongste Jeugd  (6-tallen en 8-tallen) hebben we op 28 november ook nog spelbegeleiders/scheidsrechters nodig.

Laten we hier een succes van maken om vooral veilig maar toch ook enthousiast onze hobby te blijven uitoefenen!

Mochten er vragen en/of onduidelijkheden zijn kan je natuurlijk altijd contact opnemen.

Namens de TC

Helmich op ten Noort