1.     Jong Dames 1
3.     Heren Veteranen B
4.     MA1

Rabo ClubSupport: stemmen vanaf 5 oktober

Morgen is het zover. De Rabobank ClubSupport actie. Stem op Mixed Hockeyclub 'De Dommel. Leden van de Rabobank kunnen vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober stemmen. Ieder lid ontvangt 5 stemmen waarvan je maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging of stichting mag uitbrengen. Ben jij lid? Breng dan 2 stemmen uit op onze club. Met het bedrag dat we ophalen willen we de aankomende jaren verder verduurzamen en moderniseren. Zoals de keuken, het sanitair en de verlichting. Alle kleine beetjes helpen daarbij.

Hoe kan ik stemmen?
Log in op de website van Rabobank of via Rabobank app. Via 'zelf regelen' en vervolgens 'mijn lidmaatschap' kun je klikken op Rabobank ClubSupport en jouw 2 stemmen op MHC De Dommel uitbrengen.

En vraag vervolgens ook vrienden, familie en bekenden om hun stem uit te brengen op onze club.