Concept team indelingen 2020-2021

Beste leden, spelers en speelsters,

In de bijlage zijn de concept indelingen van de nieuwe teams voor komend seizoen te vinden. Vooralsnog alleen de junioren; spoedig volgen ook de indelingen van de Jongste Jeugd en de jong-senioren.

Door de Corona-crisis is er na de winterstop geen hockey meer gespeeld en is het voor de TC en de lijncoördinatoren ook lastig om een volledig beeld te vormen van de capaciteiten van de spelers/speelsters.

Vele moeilijke en lastige beslissingen en keuzes hebben we moeten maken. Dit is door de Corona-crisis nog eens extra lastig gebleken aangezien we als TC minder de speelsters en spelers in actie hebben kunnen zien. Over het geheel genomen hebben we zoveel mogelijk de input (oa TIPS) van coaches en trainers meegenomen in de uiteindelijke indeling.

Bij aanvang van het nieuwe seizoen (half augustus) zal indien nodig nog extra aandacht voor de indelingen zijn. Dit kan betekenen dat de samenstelling van teams, met name de selectieteams nog wijzigen.

We wensen iedereen veel succes en speelplezier in de nieuwe samenstellingen.

Met sportieve groet,

Helmich op ten Noort