1.     JD1
2.     JA1
4.     Heren Veteranen B

Inschrijven zaalhockeyseizoen 2019-2020

Vanaf nu kun je jezelf via de Dommelsite aanmelden. Net als vorig jaar kun je jezelf eenvoudig inschrijven voor zaalhockey via het ‘evenement’. Hieronder volgt een korte uitleg hoe dit te doen;

Ga naar www.mhcdedommel.nl.

·        Log in via de ‘’inloggen LISAteam’’ button aan de linkerkant met je lidnummer en persoonlijke wachtwoord (als je deze niet meer weet, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Daarna ontvang je je gegevens per e-mail.

·        Na het inloggen kom je in je eigen overzicht.

·        Rechts onderaan staat "Evenementen” en daaronder staat jouw team/groep voor  "Zaalhockey…”. Daar moet je op klikken.

·        Er verschijnt een nieuwe pagina met diverse zaalhockeyteams/-groepen. Onder jouw groep staat "onbekend". Daar klik je op en je bent aangemeld of afgemeld (wat je zelf wilt).

·        Het kan zijn dat het een dag duurt voordat de aanmelding zichtbaar is op de app.

Iedere aanmelding wordt automatisch gekoppeld aan de administratie t.b.v. het innen van de contributie (de kosten bedragen €65,- per persoon (Senioren + Junioren), 8-tallen €40,-, Jongste Jeugd €17,50). De verlaging van €70,- naar €65,-  evenals de verhoging van €35,- naar €40,- zijn nog onder voorbehoud aangezien dit nog in de ALV eind September 2019 definitief goedgekeurd dient te worden door de leden.

Meld je uiterlijk ZONDAG 6 OKTOBER aan (tot 16 september is teaminschrijving bij de bond mogelijk, daarna kunnen we je slechts nog toevoegen aan ’n reeds bestaand team en kunnen we niet meer garanderen om nog een extra team samen te stellen dan wel in te schrijven!)

Beknopte zaalhockey-info seizoen 2019/2020:

Zoals we ondertussen in de zaal gewend zijn, worden er drieluiken gespeeld. Dit betekent dat er geen losse uit- en thuiswedstrijden meer zijn maar een schema A-B, B-C, A-C, waarbij A het thuisteam is. Alle wedstrijden duren 2 x 20 minuten. Dit geldt zowel voor de Senioren als voor de Jeugd.                                                                                                                   De eerste wedstrijden beginnen op zondag 1 december en het laatste weekend is 15/16 februari. Tijdens het weekend van 28/29 december wordt er niet gespeeld.
De wedstrijden evenals trainingen vinden grotendeels plaats in De Theereheide en gedeeltelijk in De Misse (Den Dungen).

Jongste Jeugd

Ook dit seizoen gaan de E 8-tallen weer ‘gewoon’ competitie spelen. Ze spelen vanaf dit seizoen echter in blokken van 2,5uur in plaats van 2uur waarin zijn dus meerdere wedstrijdjes gaan spelen waarbij de wedstrijden max. 25 min zullen gaan duren. In principe wordt er 6x6 op een normaal zaalhockeyveld gespeeld.
De aanmeldingsprocedure voor de 8-tallen is zoals hierboven omschreven, dus identiek aan
die van de junioren/senioren.                                                                                                                                                            De details m.b.t. de andere jongste jeugd (E/F) komen we in een later stadium op terug. Zij zullen op eenzelfde manier aan het zaalhockey deel kunnen gaan nemen zoals afgelopen jaren, dus op de zaterdagochtenden.

Zonder de inzet van spelers en ouders is deze competitie niet mogelijk, daarom zal een beroep worden gedaan op:  de senioren, oudere jeugd en evt. ouders om te fluiten. Ouders van en spelende jeugd en evt. senioren om zaalcoördinator en zaalwacht te zijn.

Als er al vragen zijn over het komende zaalhockeyseizoen, schroom dan niet om te mailen naar: [email protected]

Bijlage: Brief aanmelden zaalhockey seizoen 2019-2020.pdf

• Giete Cremers