1.     MB1
4.     JC2-Zaal
5.     ZAALBLOK

3-daags minikamp in de Herfstvakantie

Het leukste Hockeykamp van Nederland komt deze herfst naar onze club!

Kan jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je vakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden?

In de herfstvakantie organiseert Matchplay een 3-daagse hockeykamp-ervaring om nooit meer te vergeten, en dat op jouw eigen club!! Toptrainingen in kleine groepen op je eigen niveau, leuke recreatieve activiteiten in de middag EN er komt een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Daarnaast ontvang je het originele Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Kortom dit wil je niet missen!

Hockey en Fun 5-9 jaar   /  Hockey en Fun 10-14 jaar

Tijdens het kamp word je ingedeeld op leeftijd, we maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-9 jaar) en oudere jeugd (10-14 jaar). Je traint in kleine groepen op je eigen niveau. We gaan je slagsnelheid meten, de uitdaging aan met de hockey-estafettes, verbeteren we de technische vaardigheden en krijgen tips en tricks van een Topspeler uit de Hoofdklasse! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena en misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Het intensieve hockeyprogramma wordt afgewisseld met een uniek uitdagend recreatieprogramma, maar dat houden we nog even geheim… Het programma duurt van 09.00 tot 17.00.

Datum van het Hockeykamp:

• Hockey en Fun:          15, 16 en 17 Oktober  2018                         5-9 jaar                                       €149,- per persoon (na 10 September betaal je €165,-)
  • Hockey en Fun:          15, 16 en 17 Oktober  2018                        10-14 jaar                                      €149,- per persoon (na 10 September betaal je €165,-)

Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je snel in! LET OP! De vroegboekkorting loopt op 10 september 2018 af!

We zien je in de herfstvakantie!

Matchplay Hockey

• René van Roosmalen