1.     JD1
3.     MB1

Bericht van TC - teamindelingen

Beste hockeyers en ouders,

De teamindeling is op de website gezet.

Het is elk jaar een enorme uitdaging om dit rond te krijgen. Het afgelopen jaar hebben we getracht meer zichtbaar te zijn als TC, gedurende het hele jaar te luisteren naar de input van spelers, coaches, trainers en ouders en zo open en transparant mogelijk te communiceren.

Voor de teamindeling hebben we de beoordelingen gebruikt van de coaches en trainers van alle teams, hebben we overleg gehad met de coaches en trainers, hebben we vanuit de TC regelmatig wedstrijden bekeken en kennen we de spelers en speelsters van alle teams. In de beoordelingen werd ook gevraagd naar de wensen voor komend seizoen naar team en vriendjes/vriendinnetjes.

Tot slot hebben we voor de lijnen waar we een selectieteam hebben, een selectietraining gehouden. Hierop is een voorlopige teamindeling gemaakt.

- De jongensteams zijn, vanwege het beperkte aantal spelers, hoofdzakelijk ingedeeld op leeftijd.

- De voorlopige teamindeling voor de meisjes en jongste jeugd is afgelopen woensdag aan de coaches voorgelegd. Vervolgens hebben alle coaches hierop hun op- en aanmerkingen kunnen geven. Naar aanleiding daarvan zijn nog laatste wijzigingen in de teamindeling gedaan.

De input van alle partijen is dus gebruikt en alle betrokkenen hebben de kans gekregen hierop te reageren. De TC heeft naar beste eer en geweten, op basis van alle input die zij heeft gekregen, de teamindeling gemaakt. Deze hele aanpak is ons inziens open en transparant geweest, zo hebben wij het ook van coaches en trainers te horen gekregen.

Mochten er toch nog specifieke vragen zijn, dan kunnen deze tot vrijdag 29 juni gemaild worden aan de TC. Ze zullen ze dan door de lijnverantwoordelijken bekeken en beantwoord worden.

We rekenen op ieders begrip en medewerking en kijken uit naar een mooi nieuw hockeyseizoen.

Met sportieve groeten,  TC MHC De Dommel

Bijlage: MHC De Dommel teamindeling 20182019.pdf