4.     Heren 1
5.     MC1Zaal

Bijzondere Toernooien

20 mei 2018 Pink-Seven toernooi

Op 20 mei (Pinkster-zondag) organiseert HC Hoeksche Waardhet PinkSevens-toernooi voor Dames en Heren Hockey Veteranen, een Sevens-toernooi (incl keeper) met aansluitend een gezellig diner en een spetterend feest.

Met ruim 160 man wordt er gestreden om de Pink-bokaal, waarna er tot diep in de nacht een ouderwets hockeyfeest gebouwd wordt. Zie ook de bijgevoegde flyer!

Trommel (een deel van) je oude of huidige team op en doe mee aan dit heerlijke evenement en reageer per mail naar [email protected].

Wij hopen jullie op onze mooie hockey-locatie aan de Binnenmaas (net onder Rotterdam) in ons nieuwe clubhuis op 20 mei te mogen begroeten!

22-23-24 juni 2018

Bommeltoernooi - Brabants gezelligste hockeyweekend!

Bekijk deze nieuwsbrief online

Bommeltoernooi 2018

Met The Partysquad, Henk Dissel en Johnny 500 ging het al gegarandeerd een topweekend worden maar daar voegen we nu ook nog Arjon Oostrom, CHIMP en residents Soundblenders aan toe! Komende weken maken we de laatste namen bekend en daar zitten zeker nog een paar pareltjes tussen. Wacht dus niet te lang en schrijf je vandaag nogin voor Brabants gezelligste hockeyweekend!

Brabants gezelligste hockeytoernooi!

Het Bommeltoernooi is al 34 jaar het gezelligste toernooi van Brabant. Op dit meerdaagse hockeytoernooi verwelkomen we elk jaar ongeveer 400 deelnemers in de leeftijdscategorie 18+. Een spectaculair weekend vol verrassingen, top entertainment, hockey en heerlijk eten!

Aftermovie 2017

Meedoen?

Je betaald €50,- per persoon en je team moet minimaal uit 8 personen (vanaf 18 jaar) bestaan.

Wat krijg je hiervoor?

• 3 dagen een vette line up
  • 2 dagen hockey
  • 2x ontbijt
  • 2x lunch
  • 1x diner

Waar wacht je nog op?

volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Snapchat

Copyright © 2018 Bommeltoernooi, All rights reserved.
Je hebt je ingeschreven via onze website.

Our mailing address is:

Bommeltoernooi

Sportpak Eijkendijk 25

Kaatsheuvel, VT 5171 RB

Netherlands

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaterdag 23 juni organiseert HOCO een CD toernooi. "reis rond de wereld”

De afgelopen jaren hebben we al veel succesvolle toernooien georganiseerd en ook dit jaar organiseert HOCO voor de derde keer het gezellige en sportieve CD-toernooi voor zowel jongens als meisjes van de C en D leeftijd.

Het niveau is alles tussen de 2e - 5e klasse dus echt breedte hockey voor recreatieve teams.

De wedstrijden beginnen rond 9.00 en tussen de wedstrijden door is er tijd voor spelletjes en spectaculaire attracties zoals wave-surfen en een het bedwingen van hindernissen.

Rond de middag zal er door ons voor een lekkere lunch gezorgd worden, dat zit bij je inschrijfgeld in.

Omstreeks 17.00 zal het toernooi worden afgesloten met een prijsuitreiking.

Aanmelden kan tot begin mei, we hebben plaats voor 24 teams en vol is vol.

De deelnamekosten zijn 150 euro per teams

Let op: de aanmelding is pas definitief als u geld overgemaakt hebt op ons bankrekeningnummer!

Aanmelden of vragen, mail maar even aan:

Pien en Lotte Beerens, Judith Jansen

Niels van de Wiel (06-20418413)

Er zijn geen jarigen vandaag
JD1zaal HC Eindhoven JD3 4-2
JD1zaal Hockey Geldrop JD2 2-2