Je bent hier: MHC de Dommel

3.     Heren Veteranen B
4.     MA1

Eigen scheidsrechters bij onderlinge wedstrijden van 28 november

Helaas krijgen we het rooster van zaterdag 28 november niet goed in LISA. Vandaar het verzoek aan alle coaches om zelf voor 1 scheidstrechter te zorgen voor de geplande wedstrijden van 28 november 2020. Bij voorbaat dank en veel plezier zaterdag!

Corona update | 22 november

Vanaf 19 november zijn de landelijke Covid beperkingen iets versoepeld, maar vraagt nog steeds van iedereen de nodige waakzaamheid. De veiligheidsregio stelt ons in staat om in beperkte vorm te (blijven) sporten. Op basis van de noodverordening gelden de volgende punten:

UPDATE: Onderlinge November Competitie - Junioren

Jammer natuurlijk dat er even geen reguliere competitie is als gevolg van de Corona maatregelen. Vanuit de TC hebben Jenny van den Berg en Sander Lambooij een schema gemaakt. Zie hierbij gevoegd. Voor de Jongste Jeugd en de Junioren zijn er dus interne wedstrijden mogelijk. Voor de senioren NIET.

comment Onderlingen wedstrijden Junioren november 20_1.pdf

UPDATE: Onderlinge November Competitie - Jongste Jeugd

comment Onderlingen wedstrijden JJ november 20_1.pdf

Mededeling van het bestuur: camera toezicht op MHC de Dommel

Vanaf heden is er op het terrein van MHC de Dommel permanent cameratoezicht. Na meerdere inbraken, pogingen daartoe en onregelmatigheden is besloten tot aanschaf en in gebruikstelling van cameratoezicht op MHC de Dommel. Dit punt is ook besproken in de ALV van juni dit jaar.

comment camera protocol.pdf

Instructie voor scheidsrechters m.b.t. voorkoming verspreiding coronavirus

Ben je ingedeeld om een wedstrijd te fluiten? Lees dan vooraf de instructie voor scheidsrechters die is opgesteld door de KNHB. Daarnaast moet je voortaan eigen materiaal meenemen.