1.     Jong Dames 1
4.     Heren Veteranen B

Zaalhockey Mededelingen

Voorlopige info seizoen 2020-2021

Het zijn helaas rare tijden met Corona en niemand weet hoe de situatie zich verder ontwikkelt. Afgelopen dagen heeft de KNHB wederom het risico bekeken en besloten het komende zaalhockeyseizoen gewoon te plannen zoals we gewend zijn. Dus ook de voorbereidingen hierop. We houden de ontwikkelingen vanuit de KNHB goed in de gaten en stellen jullie, als dat nodig is, tussentijds op de hoogte.

Er wordt wederom in drieluiken gespeeld met het ondertussen wel bekende schema; A-B, B-C, A-C, waarbij A het thuisteam is. Alle wedstrijden duren 2 x 20 minuten met een korte pauze (in principe 5min.). De wedstrijdklok mag ook dit jaar NÓÓIT stilgezet worden! Dit geldt zowel bij de Senioren, Junioren als voor de 8-tallen.

De eerste wedstrijden beginnen op zondag 6 december 2020 en het laatste weekend is 27/28 februari 2021. Tijdens het weekend van 26/27 december wordt er niet gespeeld. De wedstrijden evenals trainingen vinden grotendeels plaats in De Theereheide en gedeeltelijk in De Misse (Den Dungen).
Jongste Jeugd
Ook dit seizoen gaan de E 8-tallen weer ‘gewoon’ competitie spelen. Ze spelen dus wederom een blok van 4 wedstrijden (gespeeld door 4 teams) waarbij het thuisteam de eerste en de laatste wedstrijden van het blok speelt. Een thuisteam heeft twee wedstrijden rust en twee bezoekende teams hebben één wedstrijd rust. Eén team speelt twee keer achter elkaar. De wedstrijden duren maximaal 25 min. zonder rust, met 5 min. tussen de wedstrijden in. In principe wordt er 6 x 6 op een normaal zaalhockeyveld gespeeld.

Op de details m.b.t. de andere jongste jeugd (E-F) komen we in een later stadium terug. Zij nemen op eenzelfde manier aan het zaalhockey deel als afgelopen jaren (op de zaterdagochtenden).

Zonder de inzet van spelers en ouders is deze competitie niet mogelijk, daarom doen we wederom een beroep op: de senioren, oudere jeugd en evt. ouders om te fluiten. En op ouders van spelende jeugd, junioren en eventueel senioren om zaalcoördinator en zaalwacht te zijn.

Als er al vragen zijn over het komende zaalhockeyseizoen, schroom dan niet om telefonisch of via de mail contact met ons op te nemen: [email protected]

Sportieve groet, zaalhockey-cie MHC De Dommel

Gilian Donders (06-50614817)