Je bent hier: MHC de DommelVerenigingDommelshop

3.     Heren Veteranen B
4.     MA1

Dommelshop
In het clubhuis van de Dommel is tijdens het seizoen op zaterdagochtend van 9.45 uur tot 12.30 uur de clubshop
van Teun van Pelt geopend.

De Dommelshop heeft een breed assortiment
Je vindt er vrijwel alle hockeybenodigdheden, zoals het nieuwe Indian Maharadja clubtenue, bitjes en kindersticks. Het clubtenue bestaat uit een witte polo met oranje kraag en voorzien van het Dommel logo. En een groene broek of rokje en oranje sokken met logo. Je ontvangt hierop 10% korting.

Is het artikel dat je zoekt niet aanwezig? Dan bestaat altijd de mogelijkheid om het vrijblijvend in de shop of op de website te bestellen. We leggen het vervolgens voor je klaar in de shop. Ophalen bij Teun van Pelt in de Hinthammerstraat in Den Bosch kan natuurlijk ook.

Heb je vragen of dringend iets nodig?
Neem dan contact op met Bente Lincklaen Arriëns. Zij is bereikbaar op 06-45645112.