1.     JD1
3.     MB1

Lid worden van MHC De Dommel

Het lidmaatschap is officieel vanaf het moment dat de aanmelding via het formulier in bezit is van de ledenadministratie. U bent dan lid van onze vereniging.

Het formulier kunt u invullen en digitaal versturen. Het invullen van uw bankrekening en ondertekening van het formulier betekent tevens een machtiging ter incasso van de contributie.
De contributie wordt in 2 termijnen geïncasseerd, in september en eind januari.

Wanneer u uw inschrijving digitaal heeft gedaan krijgt u een pagina waar u via de printversie een kopie van de inschrijving kunt printen. Dit formulier kunt u ondertekenen en opsturen/afgeven bij de ledenadministratie.

Ledenadministratie MHC De Dommel

Berdy Raaymakers

Banier 8 A, 5282 GD BOXTEL

U ontvangt een welkomsmail en tevens de inloggevens om in te loggen op onze website www.mhcdedommel.nl.

Adreswijzigingen dient u zo snel mogelijk door te geven aan de ledenadministratie.

Wijzigingen in mobiel telefoonnummer en e-mailadres dient u zelf bij te houden. Onder het kopje vereniging "wegwijs op de site" kunt u vinden hoe een en ander in zijn werk gaat.

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk geschieden, mag ook per email, doch uiterlijk voor 1 juli van het lopende seizoen bij de ledenadministratie.

Tussentijdse opzeggen van het lidmaatschap ontslaat u niet van volledige contributieverplichting voor het betreffende seizoen. Dit staat los van de twee incassomomenten.

Email:[email protected]

• Dries van Acker