Zaalhockey

Wat betekenen de corona-maatregelen voor hockeyen in de zaal?
Momenteel is de bond nog druk aan het puzzelen om de competitieplanning voor iedereen sluitend te krijgen. De definitieve oplossing kan variërend zijn:

• ongewijzigd wedstrijdschema, of
  • een verplaatsing van wedstrijden, of
  • inkorten van wedstrijdtijden, of
  • annuleren van wedstrijden
Uitgangspunt is om te proberen om toch een volledig zaalseizoen te spelen. De laatste optie, het annuleren van wedstrijden verwacht de bond tot nu toe niet toe te hoeven passen. Alles hangt sterk af van een eventuele verlenging of verzwaring van de huidige Corona-maatregelen.

Belangrijk hierin blijft dat je de LISA app goed in de gaten moet houden voor eventuele wijzigingen (als speler en als scheidsrechter).

Zodra de zaalhockeycommissie een last-minute wijziging doorkrijgt, stelt zij de coach(es) hier zo snel mogelijk van op de hoogte. De coaches communiceren dit vervolgens naar spelers en/of ouders.

De E en F-jeugd ontvangt de laatste informatie via de jongstejeugdcommissie.

Trainingsschema
Het trainingsschema voor de Junioren en Senioren is ondertussen bekend, maar het is nog niet bekend vanaf wanneer dit ingaat. Er vinden op dit moment nog geen trainingen plaats.

Zaalhockey Instructies
De zaalhockeycommissie heeft alle instructies voor coaches, spelers en ouders verzameld in het zaalbulletin. Ben je ingedeeld voor zaalcontroleur, zaalcoördinator of zaalwacht? Dan vind je hier een uitgebreide omschrijving van deze taken. De regels welke op dit moment beschreven staan in bij de zaalcontroleur overrulen de regels welke in de andere bestanden beschreven staan.

Zaalhockey Scheidsrechters
Ben je ingedeeld om een wedstrijd in de zaal te fluiten? Via onderstaande links vind je alle informatie die de KNHB beschikbaar heeft gesteld.