Zaalhockey

Inschrijven 
Volg onderstaande stappen om aan te melden voor zaalhockey:
  • Log in via de ‘inloggen' button aan de linkerkant met je lidnummer en persoonlijke wachtwoord (als je deze niet meer weet, vraag je deze eenvoudig opnieuw aan via dezelfde inlog-pagina).
  • Na het inloggen kom je in je eigen overzicht.
  • Rechts onderaan staat "Evenementen” en daaronder staat jouw team/groep voor 'Zaalhockey…'. Klik daar op.  
  • Er verschijnt vervolgens een nieuwe pagina (met eventueel diverse zaalhockeyteams/-groepen. Onderaan naast een lichtgrijs shirt staat "onbekend". Daar klik je op en je bent aangemeld (nogmaals erop klikken en je bent afgemeld). Hier kan je ook een opmerking bij plaatsen. 
  • Het kan een dag duren voordat de aanmelding zichtbaar is op de app. We koppelen iedere aanmelding automatisch aan de administratie voor het innen van de contributie. Klik hier voor de contributiebedragen

Instructies voor coaches, spelers en ouders
Alle instructies staan in het zaalbulletin. Ben je ingedeeld voor zaalcoördinator of zaalwacht? Dan vind je hier een uitgebreide omschrijving van deze taken.


Ook in de zaal willen we plezier en positieve ontwikkeling voor alle spelers & speelsters, door een fijne opbouwende sfeer te creëren. Naast alle organisatorische en praktische zaken in de zaal (zaalschoenen, zaalhandschoen, keepersbandjes, zaalstick, balken leggen) kan je met en voor je team bijdragen aan een goede sfeer. We hebben hiervoor een aantal tips voor jullie verzameld.  Scheidsrechters
Ben je ingedeeld om een wedstrijd in de zaal te fluiten? Via onderstaande links vind je alle informatie die de KNHB beschikbaar heeft gesteld. 


Spelregels
De belangrijkste informatie van de KNHB zijn hier voor jullie verzameld.